Moeite om de juiste woorden te vinden?

Bloem - Wilke Martens

Boeiende blogs voor uw bedrijfswebsite, brochureteksten, persberichten of nieuwsbrieven: ik schrijf graag voor u over allerhande onderwerpen. Of u nu meditatiecoach bent of in vastgoed zit!

Als tekstschrijver met journalistieke ervaring weet ik als geen ander uw bedrijfscontent op een aantrekkelijke manier te schrijven.

Ardy Moeijes van SamSam Uitvaartcoaching liet mooie woorden achter op LinkedIn: 

Een heel jaar lezen en schrijven met Wilke. Als organisator van SamSam Uitvaartcoaching prees ik mij gelukkig met haar te kunnen samenwerken en tot glashelderde hertalingen te komen van PR-materiaal voor onze doelgroep. Daarnaast maakte Wilke van het complexe thema van SamSam behapbare en leesbare artikelen voor de professionals waar we mee samenwerken. KNAP !

Marmatherapeute en coach Suzanne Wohrmann van Busyness & Spiritualiteit liet mooie woorden achter op LinkedIn:

Wauw, geweldig hoe je in één keer de juiste ‘Tone of Voice’ wist te pakken. Je schrijft vlot, zakelijk, persoonlijk, helder en wist mijn en de boodschap die ik wilde uitdragen meteen goed op papier te krijgen! Mijn homepage, about me en zakelijke folder zijn geworden wat ik ervan hoopte. Ik vond het erg prettig samenwerken met je en de volgende keer klop ik weer bij jou aan. Dank je wel Wilke.